MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2016-2017 mokslo metų foto galerija / VASARIO 16-OSIOS MINĖJIMAS

LR Prezidentės Dalios Grybauskaitės raginimas Lietuvos valstybės atkūrimo dieną švęsti išradingai ir prasmingai sukvietė į vieną būrį šventiškai pasipuošusią, džiaugsmingai nusiteikusią ir Ruklos Jono Stanislausko mokyklos –daugiafunkcio centro bendruomenę (iniciatoriai istorijos mokytoja metodininkė Irūna Januškevičienė ir vyr. muzikos mokytojas Andrius Urbanavičius). Šventėje  gausiai dalyvavo 1-10 klasių mokiniai, klasių vadovai, mokytojai, administracijos atstovai ir mokinių  tėveliai.
Valstybės atkūrimo dienos šventė prasidėjo šokiu „Daina Lietuvai“. Po jo vedantieji pakvietė visus sugiedoti himną.
Mokyklos direktorius  Darius Mockus tarė sveikinimo žodį. Jis akcentavo  apie Vasario 16-osios reikšmę Lietuvos istorijai ir šiandieniniam mūsų gyvenimui. Kvietė visus susirinkusius būti savo šalies patriotais ir didžiuotis, kad esame lietuviai ir laisvi.
Šventę tęsė mokinių pasirodymai. Skambėjo dainos, eilėraščiai apie Lietuvą, meilę gimtajam kraštui, žemei, jos grožiui ir skambiam lietuviškam žodžiui. Susirinkusiems patiko ir 9 klasės  mokinių  parengtas eilėraščių popuri „Vainikas Lietuvai“. Šventės  metu dalyviai ne tik klausėsi dainų, eilėraščių, bet ir grožėjosi  šokiais.
Minėjimo pabaigoje istorijos mokytoja dar kartą pasveikino visus su svarbia Lietuvai švente, kad čia laisvai šlama liepos, čirena vyturiai, valstybės švenčių dienomis plevėsuoja trispalvė, kad esame lietuviai  ir turime galimybę patys valdyti savo kraštą, jį turtinti, puoselėti, lietuviškai šnekėti ir pakvietė visus į mokyklos kiemą. Čia mokiniai ant balionų pritvirtino  pagamintus paukščius, ant kurių sparnų kiekviena klasė užrašė  palinkėjimus  Lietuvai ir paleido į orą. Lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė
LR Prezidentės Dalios Grybauskaitės raginimas Lietuvos valstybės atkūrimo dieną švęsti išradingai ir prasmingai sukvietė į vieną būrį šventiškai pasipuošusią, džiaugsmingai nusiteikusią ir Ruklos Jono Stanislausko mokyklos –daugiafunkcio centro bendruomenę (iniciatoriai istorijos mokytoja metodininkė Irūna Januškevičienė ir vyr. muzikos mokytojas Andrius Urbanavičius). Šventėje gausiai dalyvavo 1-10 klasių mokiniai, klasių vadovai, mokytojai, administracijos atstovai ir mokinių tėveliai. Valstybės atkūrimo dienos šventė prasidėjo šokiu „Daina Lietuvai“. Po jo vedantieji pakvietė visus sugiedoti himną. Mokyklos direktorius Darius Mockus tarė sveikinimo žodį. Jis akcentavo apie Vasario 16-osios reikšmę Lietuvos istorijai ir šiandieniniam mūsų gyvenimui. Kvietė visus susirinkusius būti savo šalies patriotais ir didžiuotis, kad esame lietuviai ir laisvi. Šventę tęsė mokinių pasirodymai. Skambėjo dainos, eilėraščiai apie Lietuvą, meilę gimtajam kraštui, žemei, jos grožiui ir skambiam lietuviškam žodžiui. Susirinkusiems patiko ir 9 klasės mokinių parengtas eilėraščių popuri „Vainikas Lietuvai“. Šventės metu dalyviai ne tik klausėsi dainų, eilėraščių, bet ir grožėjosi šokiais. Minėjimo pabaigoje istorijos mokytoja dar kartą pasveikino visus su svarbia Lietuvai švente, kad čia laisvai šlama liepos, čirena vyturiai, valstybės švenčių dienomis plevėsuoja trispalvė, kad esame lietuviai ir turime galimybę patys valdyti savo kraštą, jį turtinti, puoselėti, lietuviškai šnekėti ir pakvietė visus į mokyklos kiemą. Čia mokiniai ant balionų pritvirtino pagamintus paukščius, ant kurių sparnų kiekviena klasė užrašė palinkėjimus Lietuvai ir paleido į orą. Lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė